Aroma diffuser draadloos

Draadloze aroma diffuser

Met een aroma diffuser die draadloos is, maak je gemakkelijk een einde aan ongewenste luchtjes in je huis. Muffe luchtjes of geuren van bijvoorbeeld tabak, eten, huisdieren etc. behoren met een aroma diffuser in no time tot het verleden. Bovendien heeft een draadloze aroma diffuser ook nog eens een aantal gezondheidsvoordelen.

Win win, dus: een huis dat lekker ruikt en gezondheidsvoordelen op de koop toe. We leggen je graag uit waar je op kunt letten en wat onze keuzes zijn wat betreft de beste draadloze aroma vernevelaars. 

Een draadloze aroma diffuser: wat zijn de voordelen?

Eigenlijk zitten er aan een draadloze aroma diffuser alleen maar voordelen. Om te beginnen is het al prima voor je humeur, want je komt altijd thuis in een huis waar het heerlijk ruikt.
We sommen even een aantal voordelen voor je op:

 • Zeer veilig: Een aroma diffuser wordt in tegenstelling tot een aroma brander, niet heet. Hij werkt met koud water dat gelijkertijd vernevelt wordt met de etherische olie die jij eraan hebt toegevoegd. Je hoeft er dus niet steeds bij te blijven in verband met mogelijk brandgevaar.
 • Overal te gebruiken: De draadloze aroma diffuser is werkelijk overal te gebruiken: thuis, in de caravan, boot, auto, overal waar je maar wilt.

Aroma diffuser draadloos van Luchtsnel

 • De lucht van een ruimte wordt gezuiverd: De etherische oliën die je daar bijvoorbeeld voor kunt gebruiken zijn: citroen, limoen, grapefruit, tijm, sinaasappel en salie.
 • Minder insecten in huis: Insecten hebben een hekel aan etherische oliën. Muggen, bijvoorbeeld, houden niet van rozemarijn, lavendel, pepermunt en citroengras. Heb je veel last van vliegen, doe dan eens een paar druppeltjes lavendel in de draadloze aroma diffuser en je zult zien dat je er minder last van hebt.
 • Minder stress en beter slapen: Er is een heel scala aan etherische- en essentiële oliën die je daarvoor kunt gebruiken. Kies maar welke je het lekkerste vindt ruiken: lavendel; kamille; sinaasappel; bergamot; ylang ylang.
 • Betere concentratie: Er zijn verschillende oliën die elk op een ander deel werken: rozemarijn – geheugen; kaneel – mentale vermoeidheid; lavendel – cognitieve vaardigheden; citroen – concentratie en stress; pepermunt – concentratie, focus, geheugen.
 • Luchtwegen: Ter bevordering van de luchtwegen kan je een paar druppeltjes citroen, eucalyptus of pepermuntolie in de diffuser doen. Heerlijk verfrissend!

Functies van oplaadbare geurverspreider

Waarop moet je letten als je een aroma diffuser op batterij wilt kopen?

Diffusers zijn enorm populair. Het aanbod ervan is daardoor enorm groot. Laten we je daarom eens adviseren waar je op moet letten als je een aroma diffuser aan gaat schaffen. In dit artikel gaan we in op het gebruik van de diffuser, de inhoud, het reinigen en de gebruikte energiebron. Ben je meteen goed op de hoogte van de verschillen die er zijn.

 • Waar ga je de draadloze aroma diffuser gebruiken?

Belangrijk om even bij stil te staan is de plaats in huis (of ergens anders) waar de draadloze aroma diffuser komt te staan. Draadloze aroma diffusers maken niet veel geluid. Maar, er zijn ook diffusers die nóg minder geluid maken dan de gemiddelde. Erg prettig als je de diffuser in je slaapkamer wilt zetten.

Er zijn ook draadloze aroma diffusers met een klein lampje. Dat kan eventueel ook dienst doen als nachtlampje. Komt de diffuser in de huiskamer te staan? Zorg er dan voor dat je er eentje kiest die de hele kamer kan voorzien van de heerlijke geur van de etherische olie.

Draadloze vernevelaar op tafel

 • Inhoud van de aroma diffuser zonder kabel

Je kunt de diffuser aan laten staan zolang er water in zit. Daarom is het belangrijk dat de hoeveelheid water die er in kan voldoende is om hem zolang als jij wilt aan te laten staan.

Voorbeeld: Een draadloze aroma diffuser met een inhoud van 100 ml, kan ongeveer 4 uur achtereen aanstaan voordat het water op is. Diffusers met een inhoud van 200 ml kan je tot maar liefst 10 uur lang laten vernevelen.

 • De energiebron van de aroma diffuser zonder draad

Er is een draadloze aroma diffuser op accu en ook een aroma diffuser op batterij verkrijgbaar – allebei draadloos. Houd er rekening mee dat je de aroma diffuser op accu op het elektriciteitsnet aan moet sluiten om hem op te laden. Bij gebruik in de auto, boot of caravan kan het soms dus makkelijker zijn om een aroma diffuser op batterij te hebben.

Aroma diffuser op batterijen

 • Reinigen van een aroma diffuser draadloos

Of je nu een aroma diffuser op accu hebt of een aroma diffuser op batterij, na verloop van tijd moet ie toch even schoongemaakt worden. Let daarom goed op bij de aanschaf van de diffuser dat je hem gemakkelijk uit elkaar kunt halen en los kunt koppelen van de accu of de batterijen. Dat voorkomt grote ergernissen achteraf.

Onze top 5 draadloze aroma diffusers

Ontdek de draadloze aroma diffuser van InSlaap voor een ultieme geurervaring in jouw (slaap)kamer. Deze innovatieve diffuser biedt een lekvrije oplossing, zonder warmte en water. Je hebt slechts een essentiële olie nodig. Laad hem eenvoudig op met een usb-C kabel en geniet draadloos van de heerlijke geuren tot wel 250 uur. Met twee flacons bovenaan het apparaat kun je eindeloos variëren en combinaties maken van verschillende geuren. Gebruik combinaties om lekker mee te ontspannen of om jezelf juist op te peppen. Wil je liever één geur per keer? Geen probleem! Pas eenvoudig de intensiteit van de geur aan naar jouw wens. Met de handige timerfunctie kun je de diffuser tot wel 8 uur achter elkaar laten werken.
De Zenful Harmony heeft een simpel en strak design wat het perfect maakt in elke ruimte. Deze aroma diffuser draadloos verneveld, met behulp van water op kamertemperatuur, een heerlijke etherische olie en verspreidt deze door de ruimte. Dit geeft niet alleen een heerlijke geur af, maar helpt ook om de ruimte te bevochtigen. Je kan zelf de gewenste verneveling instellen tot wel 10 uur achtereen. Ook heeft dit handige apparaatje led-verlichting in verschillende kleuren en een handig handvat waarmee je hem kan verplaatsen naar elke ruimte. Een volledig opgeladen diffuser gaat bovendien ook lekker lang mee!
Wil je jouw ruimte omtoveren tot een ontspannende zen-ervaring? Dan is de draadloze diffuser van Luchtsnel een uitstekende keus. Dankzij het strakke en ronde design, past deze in elke ruimte en geeft het gelijk het gevoel dat je je in een spa bevindt. De diffuser draadloos is ontzettend krachtig en kan ruimtes tot wel 100 vierkante meter vullen met de geur van een heerlijke etherische olie. Je kan het apparaatje opladen via een usb-C aansluiting waarna je deze draadloos kan gebruiken in elke ruimte. Hij is in staat om meerdere uren achtereen geur te verspreiden. Daarnaast functioneert het ook als nachtlampje, dat is nog eens mooi meegenomen!
Voor de echte romanticus is er ook een draadloze diffuser, namelijk de Eternal Roos. Deze geurverspreider draadloos bevat een prachtige (kunst)roos met daaronder een sfeervolle verlichting. Je kan het apparaatje makkelijk open draaien, een beetje olie op het plateau verspreiden en daarna weer dicht draaien. Vervolgens vult je ruimte met een heerlijke geur naar keus. Het apparaatje is klein en past daardoor in elke kamer. Ook heb je geen water nodig om de geur te verstuiven, slechts een essentiële olie is voldoende. Laad de diffuser op voor gebruik, daarna is deze volledig draadloos. Bij dit product krijg je een gratis etherische olie cadeau!
Ten slotte hebben we de draadloze luchtbevochtiger van JG. Hoewel deze bevochtiger een simpel design heeft, is deze ontzettend efficiënt. Hij is namelijk ontwikkeld om de ruimte te bevochtigen, maar je kan er ook een beetje etherische olie aan toevoegen waardoor je kamer zich zal vullen met een heerlijke geur. De diffuser heeft een watercapaciteit van wel 600 ml en een sprayvolume van 30 ml per uur. Dit is heel zuinig, waardoor hij lang mee gaat met slechts één keer vullen. Daarnaast is hij oplaadbaar zodat je hem draadloos kan gebruiken.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Luchtwijzer
Logo